Ennek a blognak a célja, hogy nyomom követhessétek az Usában eltöltött nyaramat, persze csak ha érdekel hehe. Nyugodtan kommenteljetek, bár pár ismerősöm inkább ne... :D

american boy

Ez a blog nem jöhetett volna létre, ha... nincs Kolombusz. Na de tényleg, azért jött létre, hogy aki kiváncsi arra, hogy miképpen telik a nyár számomra az USA-ban az nyomon tudja követni. Igyekszem érthetően írni, legalább nem tudok hadarni hehe. Örülni fogok ha minél többen olvassátok.

Linkblog

idő nálam

New York

idő otthon

Budapest

Petanec Péter

Visszaszámlálás

Locsi Pocsi

2008.07.11. 04:02 :: _kanu_

Hello-Bello!

Tegnap este Lórival kondizás után kitaláltuk, hogy lemegyünk a konyhába persze suttyomban hehe. Mint mondtam semmit nem zárnak, így a konyhát sem. A táborban nincs közvilágítás, sötétedés után mindenki elemlámpával mászkál. Szerencsére sikerült beszerezni egyet, szóval állig felvegyverkezve, kiéhezve valami kis finomságra nekivágtunk a kommandó akciónak, melynek a fedőneve "kicsen from kicsen" volt. A konyháig nagyon jól ment minden, de nem akartunk lámpával világítani, hogy elkerüljük a lebukást. Mondjuk szerintem nem szólnának érte, de nem akarjuk azt a képet festeni magunkról, hogy folyton ott zabálunk. Sikerült bevenni a konyhát, és bízva a helyismeretben, akár a Sentinel haladtunk a sötétben a hűtőház felé. A folyosón akadt egy kis probléma... Valaki egy ládát ott felejtett, persze nem is lettem volna én ha nem lépek bele... Jól megcsúszott a nedves talajon és egy frankót taknyoltam. Lett egy kis nyoma a kezemen, de azért az akciót a sikeresek közé sorolom. Kiültünk a teraszra, mondtam magamban most már nyugi van. Az ilyeneket mindig megszívom... Nem telt el 5 perc 2 denevér kb 10 centire a fejem előtt húzott el. Hát enyhén megijedtem...

Késő este, pont lefekvés előtt megjelent a házban Gatch. Róla már írtam egyszer. Ő a konyhások főnöke, sztem a legjobb amerikai fej a táborban. Régen hippi volt és nem nőtte ki... Olyan mint egy 20 éves akit hibernáltak és 50 éves korában felkelve még mindig 20 évesnek hiszi magát... Szóval bejött a házba kicsit becsípve. Peternél (nem nálam) volt a bárban, aki szintén a táborban dolgozik mint ezermester. Elég borvirágos a feje, valószínű nem veti meg a szeszt. Heti kétszer pultosként dolgozik Naplesben. Egyszer már voltunk nála. Visszakanyarodva, Gatch hozott sört éjféltől 3-ig dumáltunk vele hát komolyan mondom majdnem behugyoztunk a röhögéstől. Már fájt a hasam. Mondta, hogy miután elmennek a gyerekek, meg Bill a főfőnök illetve a többi idősebb staff elég kevesen maradunk, és ő lesz a főnök. Esküvők lesznek, meg egyetemi rendezvények stb., és persze egyfolytában bulizás. Most nem írok le mindent előre, majd mikor ott tartunk kiderül mi válik ebből valóra. Lényeg, hogy biztos nagyon frankó lesz.

Ma volt a király napja, azaz a king's day. Ez azt jelenti, hogy a tábor két csapatra oszlik,  zöldekre, és szürkékre. A 2 csapat tagjai mindenféle versenyen vesznek részt. Ebben mi is részt vehettünk persze ha végeztünk a melóval. Lóri meg én, az óriási tenisztudással a tarsolyunkban hehe...úgy gondoltuk megmérettetjük magunkat. Mindketten győztesként hagytuk el a pályát, bár az még most is rejtély, hogy melyik csapat színeiben... Este volt egy kis ceremónia a legügyesebb versenyző királlyá avatása. Ez most elég pihentnek hangzik, az is volt :D Mi annak örültünk a legjobban, hogy középkori szokásokhoz híven kézzel ettünk, papírtányérokból, és műanyagpoharakból. Ergo sokkal gyorsabban végeztünk a mosogatással mint általában.

Mai nap ahhoz képest hogy dolgozni kellett nagyon gyorsan elment. Mostanában napi 3-szor fürdünk a tóban. Annyira jó csobbani egyet miután kiszabadulunk a mosogatógép által létrehozott szaunából . Kezdek is cigányosodni a sok szabadban eltöltött időnek köszönhetően. Elkértük Bubbától (kérdeztem, hogy a nevét a hubba-bubbáról kapta-e, de nem...) a fényképezőgépét amihez van egy vízálló tokja és csináltunk pár képet. Íme a fotók:

 

 Ezzel szoktam szelni a hullámokat, elég gyors kis hajó :D

Ki mondta, hogy csak szárnyakkal lehet repülni?

Jajj de jó kis hasas lesz ez.... :D

Ilyen hülye arcot vágok a víz alatt...

Mivel nem akarok a jófej barátaminak adu ászt a kezébe adni, meg hát gyerekek is nézik :D, inkább cenzuráztam hehe. Ja hát néha sok a szabadidőnk, ilyenkor születnek a legnagyobb ökörségek... :D

Pápá

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://americanboy.blog.hu/api/trackback/id/tr46563206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása