Ennek a blognak a célja, hogy nyomom követhessétek az Usában eltöltött nyaramat, persze csak ha érdekel hehe. Nyugodtan kommenteljetek, bár pár ismerősöm inkább ne... :D

american boy

Ez a blog nem jöhetett volna létre, ha... nincs Kolombusz. Na de tényleg, azért jött létre, hogy aki kiváncsi arra, hogy miképpen telik a nyár számomra az USA-ban az nyomon tudja követni. Igyekszem érthetően írni, legalább nem tudok hadarni hehe. Örülni fogok ha minél többen olvassátok.

Linkblog

idő nálam

New York

idő otthon

Budapest

Petanec Péter

Visszaszámlálás

semmi extra

2008.06.25. 23:40 :: _kanu_

Szerencsére a táborban a lehetőségek tárháza elég nagy, hogy lekössük magunkat. Eddig nem is sokat unatkoztam. Sajna a napi szabadidőm időtartama véges, ezért sokkal jobban megbecsülöm. Ma Lóri kisebb unszolására kajakozni mentünk.Annyira nem volt kedvem mert nem sokat aludtam, és elég fáradtnak éreztem magam de azért utólag megérte. A sok vizen eltöltött év után ez nem volt nekem egetrengető élmény, de Lóri még soha nem próbálta szóval neki biztos az volt. Mondjuk edzésnek nem rossz, az izmaim eléggé megérezték a végére. Van egy srác szintén zenész hehe, Peternek hívják, és gitározni is tanít gyerekeket. Rendes volt mert kölcsönadta a gitárját. Elég frankó gitárja van. A srác nem viccel szerintem nincs olyan hangszer amin ne tudna játszani.

Délután néztük a német- török meccet, sajna a németek nyertek :P. Nem szeretem a németeket, sem a nyelvüket. Pedig ősszel muszáj lesz rendesen nekilátni németül tanulni. Közben Flaco, az uruguayi srác átjött, hogy neten nézze az otthoni kedvenc focicsapatának a végső, mindent eldöntő meccsét. Győzniük kellett volna, hogy bajnokok legyenek. A srác elég vicces volt a másik szobából hallgatva, végig csak azt kiabálta, hogy Vamo'-vamo', Putte madre.. :D, 0-0 lett mondta majd jövőre.

Ma láttam amerikai mókust, igen jó fejek, főleg ahogy futkároznak. Állítólag kézből esznek, ezt még azért letesztelem. Lóri közben a fotolaborból (mert, hogy itt még az is van) kapott egy profi gépet kölcsönbe, filmmel együtt. Majd csinálunk pár képet, és majd mi hívjuk elő a feketeszobában. Biztos érdekes lesz.

Lassan vacsora idő, most kicsit relaxálok, mert este megyünk moziba. Lórival röhögtünk mert megbeszéltük a többiekkel, hogy vigjátékra megyünk és majd ez egész mozi ugrál a nevetéstől, a mi sorunk meg csak néz mint hal a szatyorban, mert nem értjük... Biztos hülyének néznek majd :D

 Mennem kell, viszont válltáska!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://americanboy.blog.hu/api/trackback/id/tr4539673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása