Ennek a blognak a célja, hogy nyomom követhessétek az Usában eltöltött nyaramat, persze csak ha érdekel hehe. Nyugodtan kommenteljetek, bár pár ismerősöm inkább ne... :D

american boy

Ez a blog nem jöhetett volna létre, ha... nincs Kolombusz. Na de tényleg, azért jött létre, hogy aki kiváncsi arra, hogy miképpen telik a nyár számomra az USA-ban az nyomon tudja követni. Igyekszem érthetően írni, legalább nem tudok hadarni hehe. Örülni fogok ha minél többen olvassátok.

Linkblog

idő nálam

New York

idő otthon

Budapest

Petanec Péter

Visszaszámlálás

Helyzetjelentés

2008.07.07. 18:11 :: _kanu_

Tegnap nézegettük a Lórival, hogy kb mennyiért is tudunk majd szállást szerezni a nagyvárosokban, különböző hostelekben majd ha utazni indulunk. Mivel egész nap mászkálni fogunk nem nagyon érdekel ha gagyi, lényeg, hogy minél olcsóbb legyen. Mesélte Thomas, a cseh konyhás, hogy tavaly Harlemben lakott, és egyedül ment haza a metrón melyen rajta kivül mindenki feka volt. Azt mondta éjjel kicsit parázott :) Hasonlót én is átéltem mikor London külvárosában  mentem haza a szállásra késő este tele szatyrokkal a kezemben. Mondtam is magamban, hogy mindjárt leszúrnak. Lehet 6 fős szobákban leszünk idegenekkel, közös tusolóval, de a kolis évek után hol érdekel... Legalább több pénzt tudunk majd elverni :D. Mivel otthon a dolcsi úgy is szart sem ér, ráadásul itt minden legalább féláron vagy még olcsóbban kapható, minden pénzt elköltünk majd a Lórival. Asszem veszek egy projektort meg felfrissítem a ruhatáram :D Lóri épp most ment el az Istvánnal Ipodot venni, teljesen rá vannak kattanva :)

Ja 2 hetente kapunk fizetést. Nemrég felvettük az elsőt. Nem tudom, miért de többet kaptunk mint szerintem kellene. Szeretem az ilyen meglepetéseket hehe :D

Sikerült beizzítani 2 ventillátort a konyhába így elviselhetőbb a meleg. Már egy hete rohadt meleg van, meg lehet fulladni. Viszont a tó olyan meleg lett, hogy simán belefutok. A parttól nem messze van egy ugródeszka, lehet rajta állatkodni :D Tegnap kajakoztam egy elég frankó hajóval, kicsit para mert épphogy bele tudom passzírozni magam, viszont  sokkal keskenyebb ebből adódóan csak úgy fut a hajó. "Vele jó, vele jó, vele fut a hajó":), Suhancostól egy szám, ha valaki nem ismerné. Viszont sokkal borulékonyabb is ezért még csak ésszel lapátolok.

Tegnap voltak ellenőrizni a konyhát a , a , a... polgár jenő hivatalbúúú. Mondták is, hogy a nem rövid pályafutásuk alatt ilyen mosogatógépet mint a mi Jackonk nem láttak. Ugyanis Jacko, a fizika törvényeit meghazudtolva 103 fokos vízzel mos. Ennek külön örülünk, az amúgy is gatyarohasztó melegben. Amúgy, minden rendben volt megadták az engedélyt :D

Már több mint 3 hete itt vagyok de szerencsére jól bírjuk a melót. Mindig próbáljuk magunkat lekötni valamivel, hogy ne fásuljunk bele a munkába. Biztos majd pár hét múlva tök uncsi lesz, de szerencsére miután a gyerekek elmennek más rendezvények lesznek lebonyolítva, például esküvők meg hasonlók. Akkor már sokkal lightosabbak lesznek a napok.

Szerencsére elég gyors net van a házunkban, így sikerült felrissíteni a zenetárunkat, mert már rongyosra hallgattuk az mp3 lejátszómat.

majd jelentkezem pá

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://americanboy.blog.hu/api/trackback/id/tr18557599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása