Ennek a blognak a célja, hogy nyomom követhessétek az Usában eltöltött nyaramat, persze csak ha érdekel hehe. Nyugodtan kommenteljetek, bár pár ismerősöm inkább ne... :D

american boy

Ez a blog nem jöhetett volna létre, ha... nincs Kolombusz. Na de tényleg, azért jött létre, hogy aki kiváncsi arra, hogy miképpen telik a nyár számomra az USA-ban az nyomon tudja követni. Igyekszem érthetően írni, legalább nem tudok hadarni hehe. Örülni fogok ha minél többen olvassátok.

Linkblog

idő nálam

New York

idő otthon

Budapest

Petanec Péter

Visszaszámlálás

Képek III. - Most múlik pontosan

2008.12.01. 01:47 :: _kanu_

Sziasztok!

Azért Decemberre sikerült megcsinálni az utolsó videót... Na mind1, lényeg, hogy kész és nyugodt szívvel zárom le a blogomat.

Örülök, hogy sokan ránéztetek a blogomra, esetleg néha bele-bele is olvastatok. Mától nem lesz több bejegyzés az tutifix. Aki nyomonkövette az agyament szófosásom talán kapott egy kis rálátást USA-ról az én "szemüvegemen" keresztül.

Sziasztok, vigyázzatok magatokra!

U.i.: ezt még leírom mert írtam anno a bejegyzéseimben, hogy készülök a maratonra. Az időt nem mondom meg ;) mert nem vagyok rá büszke, de sikerült. Részletekbe nem megyek bele, lényeg, hogy nagy az Isten állatkertje...:)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://americanboy.blog.hu/api/trackback/id/tr81797180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása