Ennek a blognak a célja, hogy nyomom követhessétek az Usában eltöltött nyaramat, persze csak ha érdekel hehe. Nyugodtan kommenteljetek, bár pár ismerősöm inkább ne... :D

american boy

Ez a blog nem jöhetett volna létre, ha... nincs Kolombusz. Na de tényleg, azért jött létre, hogy aki kiváncsi arra, hogy miképpen telik a nyár számomra az USA-ban az nyomon tudja követni. Igyekszem érthetően írni, legalább nem tudok hadarni hehe. Örülni fogok ha minél többen olvassátok.

Linkblog

idő nálam

New York

idő otthon

Budapest

Petanec Péter

Visszaszámlálás

Hungarian Gulash

2008.09.11. 03:23 :: _kanu_

Sziasztok!

Huh reggel 8-tól este 7-ig meg sem álltunk ma. Na nem csak azért mert végig dolgoztunk, hanem mert teljesítettük az igéretünket, hogy főzünk gulyást. És ha már csináltunk gulyást akkor csináltunk desszertnek magyar palacsintát, nem pedig amerikait. A receptet a netről szedtük le, kömény mag kivételével mindent találtunk a konyhában, na jó zsírt sem találtunk helyette növényi zsírt használtunk. Fél háromtól 6ig főzöcskéztünk a Lórival, közben Marek lejött segíteni. A palacsinta sütés azt hittem elmarad, mert minden tepsibe leragadt a tészta, pedig nem használtam sok cukrot. Szerencsére Marek mint nagy helyismeretű konyhás talált egy teflon tepsit. Onnantól már ment minden mint a karikacsapás. Még soha nem csináltam gulyás levest csak pörköltet, Lóri is csak 2-er szóval az elején kicsit izgultunk el ne csesszük. Megérte a fáradozást, mert szerintem nagyon finom lett, ezt abból is lemértük, hogy mindenki többször mert. (vagy csak ennyire jó fejek voltak :) Marek és Filip európiaiak lévén külön örültek, hogy nem hamburger volt :) Szóval mondták jövőre jöjjek vissza szakácsnak, de nem fogok :)

Még 3 munkanap van :)) Pénteken elmegyünk Naplesbe egy búcsubulira. Furcsa érzés, hogy 3 hónapig együtt éltem egy csomó emberrel és tudom, hogy szinte biztos soha nem fogjuk többet látni egymást az életben. De hát az élet az elmúlástól szép mondják az okosok, legyen igazuk :)

Lassan elkezdem olvasni az utikönyvet is :), hogy ne majd a helyszínen kelljen informálódni mit is nézzünk meg, illetve hova menjünk.

Mareket befogtam palacsintát tölteni :)

Megígértük hát csináltunk nekik :)

Sziasztok!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://americanboy.blog.hu/api/trackback/id/tr29658131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása